2010 március 1.


2010 február 13.


Sziasztok!

Ahogy a medvék is lassan felébrednek téli álmukból és kibújnak a barlangjukból, úgy mi is befejezzük a több mint egy hónapos téli láblógatást és szép lassan visszaszivárgunk a próbaterembe.

Igaz, volt is mit kipihenni, hiszen aki ott volt a 10 éves jubileumi Decadence koncerten az tudja, kellemes kis tömegsport foglalkozást sikerült összehoznunk karácsony másnapja alkalmából. Köszönet mindenkinek aki eljött. Külön köszönet a régi tagoknak (Kis Vassi, Kálmán), akik el tudták vállalni a fellépést, és Kiss Gabinak, aki ugyan a színpadon nem, de a nézőtéren emelte jelenlétével az est fényét. Egy hatalmas köszönet a vendég énekeseknek is jár, (Nagy Vassi, Maci, Lanyi, sajna Betty nem tudott eljönni), akik szintén hozzátettek remek produktumukkal a buli színvonalához. Régen nem voltunk ennyien az Ifi házban. Csupa –csupa ismerős arc, fantasztikus volt……..

Egy másfajta „Köszönet” illeti azt a kedves "rajongót" is aki volt olyan szíves és karácsonyi meglepetésként, ellopta Igorék (Mytra) táskáját-benne személyes iratokkal, PDA stb.- s ezzel nem kis káoszt okozva az egész este lebonyolításában. Bravó! Ezt nem lehetett volna jobban csinálni!

Bár zenei munka nem igazán folyt az elmúlt egy hónapban, a kulisszák mögött annál intenzívebb munkálatok folytak egy dicsőséges tavaszi koncert hadjárat megszervezése érdekében. (Részletek a koncert menüpontban) Aki ismeri a zenekart, az tudja, az elmúlt években nem igazán dúskáltunk koncertekben. Ha minden igaz, ez most egy időre megváltozik. "Vérszövetséget" kötve a Remorse és a Mytra zenekarokkal márciusban elindulunk, hogy a Trash –vér ("12 dühös ember", avagy „A 12 apostol”, avagy „A piszkos 12” ( Ez nem lehet véletlen!!)) turné keretében feldúljuk az ország és Erdély jó néhány városát és átmozgassuk a tél folyamán elgémberedett nyakizmokat.

Figyeljétek a koncert dátumokat és gyertek minél többen!


2009 december 4.


10 dkg DANCE
Azaz tíz éves a Decadence zenekar!


1999-ben alakultunk Afterlife néven… …by (Hury) Ez úton ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek, aki bármilyen szinten is támogatta, segítette, vagy épp csak nyomon követte a zenekar eddigi munkásságát! Nagyon hálásak vagyunk, hogy eddig eljuthattunk, s azt csinálhattuk, amit igazán szeretünk! Hálánk jeléül egy születésnapi zsúrt szervezünk, s mindenkit szeretettel várunk December 26.-án 20 órától Karcagon az Ifjúsági Ház koncerttermében!
Sok meglepetés és karácsonyi zúzás vár rátok!(szolid áras büfé, igényes környezet) Előzetesben néhány szösszenet: A hangulat izzításáról kazincbarcikai és székesfehérvári barátaink a Mytra és a Scandic Pop zenekarok gondoskodnak! Előástuk az ős Decadence tagokat Vass Imi (Ex, Locust on the saddle), Soós Kalmi, Kiss Gabi, Balogh Bandi, egyaránt megelevenednek egy két dal erejéig! Nagy köszönet érte!
Az est fényét Betty (Charybdis), Lanyi (Vissza), Maci (Dying Wish), Vasi (Stardrive ex) is emelni készül, így kellően színes és tartalmas produkcióban lehet része a látogatónak. A Somewhere in the night demótól a Bitter Rain-ig fogjuk eljátszani a jelentősebb szerzeményeket! A koncertről DVD felvétel készül, s a jövő évben elkészülő videoklipünk anyaga kerül rögzítésre Papp Pista barátunk jóvoltából! (Tehát ha szeretnéd magad a klipünkben viszontlátni, nincs más dolgod, mint eljönni, s zúzni velünk együtt). Elkészültek az új pólók, melyek már az új logóval vannak ellátva, több szín – fazon és méretben, illetve a Bitter Rain lemezünkhöz is készült borító mintájú póló, melyből tekintettel a jubileumra akciót hirdetünk: minden pólóhoz 1 ajándék cd!(természetesen a készlet erejéig)
„Hasi tasi nem kér kódot
Decadencetől vegyél pólót”

Mindenkinek a Legjobbakat!
Boldog St.reggelt!
Találkozunk a koncerteken!

E-mail: decadence@decadence.hu
www.decadence.hu

Raci

2009 november 29.


Időjárás és vízállás jelentés!


Novemberben is több helyszínre csapott le „keserű eső” a zenekarunk által.
A fővárosban és az ország második legnagyobb városában, Debrecenben is esernyőt kellett nyitni azoknak, akik eljöttek megnézni bennünket. Mind a két koncerten nagyon jól éreztük magunkat. Külön érdekesség volt Debrecenben az az egyedi klubhangulat, amivel máshol még eddig nem találkoztunk. Az „ülve headbangelés”eddigi új fogalmát is be tudtuk vezetni ezen a turnén.
Köszönet mindenkinek, aki ott volt a koncerteken.

A közelgő ünnepekre – a tízéves jubileumi koncertre és a karácsonyra – való tekintettel zenekarunk új logóval ellátott férfi és női pólókat tervezett , melyek megrendelhetők a következő címen: decadence@decadence.hu . Rendkívüli akció: Bitter Rain póló+cd csak 2500 Ft-ért!!!!

2009 november 1.


Decadence –helyzetjelentés „November BITTER Rain”


„ Nagy esők jönnek és elindulunk…”

Nem épp keserű szájízzel jelentem, hogy tovább folytatódik az esőzés határainkon innen és túl egyaránt!
Elsőként 6.-án Székelyudvarhelyen (Ro), idén második alkalommal áztatunk a REMORSE és a MYTRA zenekarok társaságában. Nagyon örülünk a lehetőségnek, hiszen a Rockmaratonon is fantasztikusan éreztük magunkat, ez mind a közönség mind pedig a szervezők vendégszeretetnek köszönhető! Ezúton is, köszi!
11.-én a front tovább vonul a főváros irányába, a budapesti SILVERSNAKE zenekar előtt játszunk a Filter klubban 20 órától. Gyertek minél többen, hiszen a Gothica fesztivál óta ezen a vidéken, nagy szárazság van általunk!
Végül, de nem utolsó sorban az ismét keletre tartó ciklon a Cívis városra is lecsap.
27.-én Debrecenben, a Rock suliban pengetünk az ifjú VENUS DOOM (HIM tribute) zenekar vendégeként, melyben a gitárosunk Gaál Gábriel is aktívan érdekelt.
A másodfokú viharjelzés továbbra is érvényben, figyeljétek a koncertdátumokat!

Továbbá: Gyúrunk Vazze!!!!!
Ez nem azt jelenti, hogy a zenekar inkább a testépítésnek hódol, sokkal inkább a közelgő 10 éves jubileumi koncertre gondolok, amit December 26.-án Karcagon az Ifjúsági Házba szervezünk, régi tagok, vendégek, a When Angels Fall ep és a Somewhere In The Night demó dalaival színezve! (részletek később)
Eme apropóból megújult a zenekar logója, így zárva az első tíz esztendőt!
Válság Van!!!! De mi gondoltunk rajongóink ruháztatására is, kedvezményes áru Bitter Rain – es és Logós pólók gyártása folyamatban. Ha valaki a sok koncert miatt esőkabátot igényelne, kérjük, időben jelezze eme szándékát
A Logó és Póló terveket elkövető Jacsó „Nagash” Balázs barátunk, aki már sokszor bizonyította tehetségét, szerintünk ismét zseniálisat alkotott. Ezúton is köszönjük neki.
(Pólók több színben és méretben is rendelhetőek lesznek hamarosan)

További legjobbakat!
Találkozunk a koncerteken!

Raci

2009 szeptermber 7.


Irodalom Házi Feladat
Nyári élményeink

"Vége van a nyárnak,
Hűvös szelek járnak,
Nagy bánata van a cinege madárnak"

Reméljük, azért ti nem bánkódtok annyira! Igaz ez a nyár is olyan gyorsan elrepült, hogy észre sem vettük.
Nyári fesztivál dömping ide, koncert hegyek oda, sajnos az idei nyáron sem dúlta végig a Decadence az ország fesztiváljait. Bár aki ismeri a zenekart az tudja, hogy a nyarak mostanában már csak így múlnak el.
Panaszkodni persze nem lehet okunk, hiszen júliusban felléphettünk Erdélyben a Székelyföldi Rockmaratonon, ami örök élmény marad az egész zenekarnak. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Remorse-Decadence metal különítmény novemberben újra Erdély földjére léphet. Úgy legyen!
Erdély után a mátrafüredi Fekete Zaj fesztiválon zajongtunk, ahol "Killing" Imi, a zenekar bőgőse a világ legszomorúbb legénybúcsújának keretében egy guminővel gazdagodhatott.
A következő héten pedig az esküvőn és az azt követő lagzin vettünk részt a Tiszaörsi Lovas tanyán, hajnalig tartó dáridóval, mulatással, a fél PG csoporttal, és a Debreceni deszant század legvitézebb tagjaival. Ezúton is sok boldogságot kívánunk Iminek és Ancsának: Sok boldogságot KILLINGÉK!!!! (Látod mi megmondtuk: Jobbra fordul, balra fordul, és a végén elveszi Ancsát)
A idei nyár záróakkordjaként ismét színpadra léptünk Arlóban, a Tóparti-rockpartyn, ahol "sztárvendégként" ott volt velünk a technika ördöge, a balszerencse, vagy nevezze bárki úgy, ahogy akarja. Elrontotta az autónkat, elszakított Huri gitárján a húrt, és okozott még néhány meglepetést. Persze tudjuk: "Nem lehet mindig ászt húzni"
Sopánkodni azért itt sem volt okunk. Az ózdi trash-pálinka és a tiszaörsi szekér-csepp az egész karcagi underground legénységet kárpótolta a kellemetlenségekért.
Röviden, velősen ennyi. Hallgassatok minél több Decadence-t és figyeljétek a koncerteket. Valahol majd találkozunk!

Üdv: DECADENCE HELL CREW

2009 május 5.


Üdv Mindenkinek!


Az április Hammer World magazinban látható az Over The Under kiadvány közönségszavazásának eredménye.


Másodikok lettünk egy elég erős mezőnyben.Köszönet mindenkinek aki szavazot.
Bízunk benne, hogy ez még csak a kezdet az esős utunkon .....

2009 április 1.


Üdv Mindenkinek!


Az „esős” tél, s a tavaszi fáradság tényezői elől nem menekülve jelentkezünk!

Zajlik a Bitter Season Tour!!!! Apró lépésekkel de élményekben gazdag időszak áll mögöttünk! Köszönet mindenkinek, aki ott volt a Dieselben a Gothica farsangon! Zseniálisan éreztük, magunkat s örülünk, hogy hangulatos koncert kerekedett! Sikerült végre jó minőségű videót rögzítenünk, mely a későbbiekben, majd a klip alapnak is szolgálhat. Köszönet Mediátor Tv és Papp István!!!! FOTÓK ÉS VIDEÓK MEGTEKINTHETŐK ITT!


A Bitter Rain lemezünk egy dala fölkerült az Over The Under válogatáslemezre, 20 remek hazai szerzemény mellé! A lemez beszerezhető a márciusi Hammer World mellékleteként-illetve a nagyobb cd kereskedésekben! Eme magazin áprilisi számában hangpróbán 12.-helyet érte el a lemezünk, nagy köszönet érte, s külön köszönet Szilvási Gergőnek a remek kritikáért!

A Hammer World kritikát és a hangpróbát itt tudjátok megnézni

Következőkben Salgótarján és Ipolyság (Sk) következik koncertek terén. Várunk mindenkit szeretettel! Reméljük a nyáron sikerül pár helyre eljutni, egyelőre elég zárkózottak a fesztiválszervezők (csak, mint mindig) Hamarosan NEW klip és lemezmegjelenős póló is várható! Figyeljétek az infókat!
Legjobbakat!


Raci

2009 március 19.


Sziasztok!

Felkerültek a Diesel-es koncert képei melyeket itt tudtok megnézni

A videó felvételeket pedig itt tudjátok megnézni

2009 március 8.


Sziasztok!

Most a TE segítségedet kérnék. Ha van esetleg minden nap pár perc ráérő időd és támogatnál minket egy-egy szavazattal, hogy egy neves fesztiválon játszhassunk, akkor kérlek katt ide.

Köszönjük.

2009 február 18.


HÖJJJ!
2009. Márciusától túlnyomóan borult lesz az ég, sokfelé várható csapadék, eleinte zápor,
majd Karcag felől egyre többfelé elered a “Keserű eső”!
Eme emberpróbáló időjárás, az igényes dallamos Metalt kedvelőknél hangulatfokozódást eredményezhet. Az északi szél megélénkül, s országszerte orkán erejű koncertek várhatóak!
Vagyis, Indul a BITTER SEASON TOUR!

További koncertek, szervezés alatt! www.decadence.hu
Változás!!!! (no nem zenekari),
Mindössze koncert időpontban történt változás, a Február 21.-én Bp. Diesel (volt E) Clubban megrendezésre kerülő Gothica Farsangon a már előzetesen meghirdetett 01. 30 –as időpont helyett 16. 30 –kor a Decadence zenekar nyitja a rendezvényt!
Így új a szlogen is „mielőtt eláznál, nézd meg a Decadence -t”
Ehhez hűen szeretettel várunk minden már ismerőst – illetve még ismeretlen rajongót!
www.dieselclub.hu
Diesel Plakát

Márciusban a Nail Records gondozásában jelenik meg a Bitter Rain lemezünk!!!
Így az anyag országszerte az ismert cd üzletekben, illetve koncerteken egyaránt beszerezhető lesz! Köszönet érte az érdekelteknek!

Weblapunkra felkerült egy újabb klipp, ami a stúdióban történteket dokumentálja. Katt ide.

Előzetesen ennyi, hamarosan jelentkezünk! Találkozzunk a koncerteken!!!
Esernyőre Fel!
Raci


2009 január 11.


Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves DECA-zónak!


Új év – új remények! Örömteli hír érte a zenekart, miszerint Február 21.-én fellépési lehetőséget kaptunk a Bp. Diesel klubban megrendezésre kerülő Gothica Farsangon!!! Nagyon örülünk a lehetőségnek, hiszen ilyen volumenű rendezvényen még nem tudtunk bemutatkozni. Reméljük sokan eljöttök, hiszen ez egy remek szervezés, remek zenekarok társaságában! A Giga koncertet megelőzően egy héttel, Február 14.-én szintén Bp-en aViper Room klubban metalkodunk az Ancient Fire meghívásaként! Info a koncertek menüben. Soha rosszabb évkezdetet!!!!!!!!

GOTHICA FARSANG: 16.30 Dharma 17.30 Ideas 18.30 Gyöngyvér 19.30 Sonic Syndicate (SWE) 20.30 Deathstars (SWE) 22.30 Nevergreen 24.00 October 01:30 Decadence

A nyolc fellépő közül hat csapat számára ez lesz az első, a friss lemezéhez kapcsolódó nagyszabású budapesti (a nemzetközi csapatok esetében az első hazai) fellépés, illetve a Nevergreen és az October is készül új dalokkal. Tehát hatszoros lemezbemutatóra és dupla lemezelőzetes koncertre számíthatunk majd, ahová a korai és pontos kezdésre való tekintettel érdemes időben érkezni és elfoglalni a legjobb helyeket a felújított Diesel klubban. Természetesen egész este hatalmas gótikus stand vár majd mindenkit és további meglepetésekkel is készülünk a bulihoz kapcsolódóan.

Jegyek elővételben kaphatók: a rendezvény helyszínén, illetve a következő boltokban: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, Shark, Rock-Ness (Debrecen), valamint a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában. Valamint országszerte az összes lottózóban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://shop.metalindex.hu/product_info.php?products_id=9658 - n.

Idő: 2009. február 21., szombat Hely: Budapest, X. kerület, Diesel klub (volt E-klub), Népligeti út 2. Kapu: 16:00 Belépő: 4900 Ft / HammerWorld kuponnal 4400 Ft Fülelnivaló: http://www.myspace.com/deathstars http://www.myspace.com/sonicsyndicate http://www.myspace.com/dharmaofficial http://www.myspace.com/ideasband http://www.myspace.com/gyongyver http://www.myspace.com/nevergreenhungary http://www.myspace.com/theoctobermusic http://www.myspace.com/decadencehungary

Info:decadence@decadence.hu Találkozunk a koncerteken!
Raci


2008 december 3.

Hell!

Felkerült a Civil Rádióban elhangzott interjú a visszahangok részbe.
Amit itt tudtok elérni


2008 november 28.

Höjjjj!

Lezajlott a lemezbemutató koncertünk, Sajnálhatja, aki nem volt jelen, mert szerintem kellő képen sikerült az elképzeléseinket megvalósítani. Utólagosan is nagy köszönet vendégeinknek:Betty,Maci,Lanyi jaukomáknak és az Ifi Ház teljes legénységének!! Ismét nagy élvezet volt hazai közönség előtt játszani, főként ilyen szépszámú közönség előtt!! Kösz mindenkinek!!! Fotók megtekinthetők a zenekar fotótárában!

November 30.-án a bp-i CIVIL rádióban leszünk hallgathatóak, sok infó új dalok és nyeremény játék keretében. A helyesen válaszolók Bitter Rain cd-t kapnak! Az adás 18. 00 és 19. 00 óra között az FM 98vagy online a: http://www.civil-rock.hu/rockkorszak/start.htmlon hallgatható! Továbbra is várjuk észrevételeiteket a lemezzel kapcsolatban, illetve a jövő évi koncertnaptárunk sem telt még be, ezért nyitottak vagyunk, s várjuk a koncertlehetőségeket is!

Legjobbakat!
Raci


2008 november 4.

Hell!
Rég jelentkeztünk s most, íme, egy minimál helyzetjelentés.
Túl vagyunk egy kiváló Rocktogon koncerten, melyre Október 6.-án került sor az Ancient Fire és a Blame Artlessness zenekarok társaságában.A hétfői este ellenére sikerült szépszámú közönséget, s igazi dögös hangulatot varázsolni. Kiválóan éreztük magunkat és örültünk, hogy új szimpatizánsokra talált a zenénk. Köszönet a zenekaroknak is, reméljük lesz még alkalom közösen metalkodni.
A lemezzel kapcsolatosan, megjelentek az első kritikák, s kiadóval is alaqlnak a dolgaink. De erről majd később!
Gőzerővel készülünk a lemezBEMULATÓ koncertünkre, melyre November 15.-én kerül SÖR Karcagon az Ifi Házban a Replika zenekar előtt.
Különlegesség, hogy a lemezen hallható (VOCALpatrióták) élőben is vendégszerepelnek, név szerint: Betty (Charybdis) Maci (Dying Wish) Lanyi (exVissza) zenekarokból. A koncert programjába elsődlegesen az új lemez dalaiból válogattuk, de nem fognak elmaradni a már rég ismer Decanóták + 1 NEW meglepetéssel is szeretnénk emelni az est hangulatát.
Mindenkit szeretettel várunk, természetesen a helyszínen megvásárolható lesz a Bitter Rain lemez, ha nem ázunk be J.
A zenekar fórumába továbbra is várjuk a lemezzel kapcsolatos észrevételeket. Találkozzunk 15.-én!
Gyertek el minél többen, s támogassátok a karcagi Undergroundot!
További legjobbakat!


Raci

2008 augusztus 20.

Höjjjj!


„csak annak örültünk, hogy végre megszületett és egészséges, és amikor fölsírt tudtuk, hogy csak ő lehet a mi LEMEZÜNK. Hogyan is lett volna HÓ, amikor ESŐ”

Mégpedig Keserű Eső – Bitter Rain! E névre kereszteltük első lemezünket! Kb. két év telt el a „When Angels Fall” –című EP-nk megjelenése óta, mely a Hammer World segítségével sok emberhez eljutott és így talán az ország tőlünk távolabbi részén is megismerhették az anyagot. Sok pozitívumot kaptunk, s szerintem, akinek az előző tetszett ez is fog! Az új anyag szintén szerzői kiadásban lát napvilágot, így beszerezni tőlünk, a koncerteken vagy rendelés útján lehetséges (1500 Ft + postaköltség).
Bővebben a lemezről: Nem vagyunk egy igazán termékeny zenekar, de ebben az anyagban az elmúlt két év minden munkája – viszontagsága, s zene iránti szeretetünk benne van. A lemez, tíz új track-et (kilenc dal és egy outro- t) tartalmaz 45 percben. A felvétel és a masterizálás a szolnoki Denevér Stúdióban „Töfi” mester keze munkáját dicséri, a tőle megszokott fantasztikus munkát végzett! Nagy köszönet érte! Stílusilag megmaradt az általunk megszokott dallamos zúzásnál, talán még fogadhatóbb – még komplexebb dalok a jellemzőek. Érdekeség, hogy több zenész barátunk is közreműködik a lemezen, akiknek nagy KÖSZÖNET, hogy meg tiszteletek bennünket! Betty (Charybdis) vocal, Maci (Dying Wish) vocal, Lanyi (Vissza) vocal, Igor (Mytra - Remorse) szóló, Cs (Dying Wish - Stardrive) szóló, Nádas Peti (Folk Error) szinti. Külön köszönjük: Nedoluha Gyuri, Elek Jani, Nímó Kapitány, 9000 Sanyi, Belá Olivér, Mulicz Feri, Mulicz Zoli segítségét.
A borítót Jacsó Balázs készítette, mely teljesen tükrözi az elképzeléseinket, mind hangulatában, mind pedig színvilágában.
-Bitter Rain
-Banished by Lies
-Belive in Me
-Between Two Worlds
-Dawn of a New Age
-Inhale the Sadnesss
-Drowning in Despair
-The Wayfarer
-Something is Gone
-Say Goodbye to Autumn
Részletek meghallgathatók a zenekar honlapján, illetve Hot-dog oldalán.
Lemezbemutató koncert Novemberben várható Karcagon, egyeztetések folyamatban. Következő koncert Augusztus 30.-án az Arló Tóparti Rockparty keretében lesz, ahol már az új lemez anyagából is válogattunk a programunkba. Várjuk koncertszervezők jelentkezését (decadence@decadence.hu), az ősz folyamán szeretnénk olyan helyekre elvinni a zenénket ahová eddig még nem sikerült. Mindenkinek esernyőre föl, hallgassátok az új anyagot szeretettel! Találkozunk a koncerteken!
Addig is METAL! Ráci
www.decadence.hu
decadence@decadence.hu


2008 április 4.

Végre teljesen üzemel a weblap. Minden menüpont él és minden fotó fent van. Lehet még a fotók között böngészni.

Ki van tűzve a lemez felvételének időpontja, bízunk benne, hogy tartani is tudjuk az időpontokat, és hogy minél hamarabb elkészül az első Decadence nagy lemez és bemutathatjuk Nektek.

Még itt a nyári fesztiválok előtt lesz egy koncertünk Kazincbarcikán május 17.-én két igen neves zenekar társaságában (Remorse, Mytra). Külön érdekessége a koncertnek, hogy Ráci mester majd 2 órán át lesz a deszkákon, bár nem folyamatosan, Vele kezdődik és zárul a koncert :)) . Gyertek el minél többen!

2008 február 4.

A 2008-as év terméseként új design-al gazdagodott a DECADENCE lap, úgyhogy ne ijedjetek meg, ez nem egy másik együttes oldala. Az észrevételeket várjuk a lappal kapcsolatban, de bízunk benne, hogy előnyünkre vált a csere.
Ha valami kifogás lenne Gaál Jocót kell felelősségre vonni, ő volt az elkövető! A lap még nem zakatol teljes kapacitással, a hírek és a koncert menüpont él egyelőre, de dolgozunk rajta, hogy minél hamarabb teljes élvezetet nyújtson!

Ha nem tudtok betelni a látványunkkal, látogassatok el a www.hotdog.hu címen található oldalunkra: D E C A D E N C E néven nyomjuk a trash-t, hallgassatok ott minket! 3 új számunk promo verziójába lehet belekagylózni. Nyissátok nagyra a fületeket és hallgassátok!!

A következő koncertünk február 8-án Salgótarjánban lesz, a Kakukkfogó nevű szórakoztató egységben. Új számokat is fogunk játszani, amik még nem jelentek meg albumon. Gyertek el minél többen!!!!!